PROJECT : 3D MODEL MUZIEKSTUDIO
OPDRACHTGEVER : CRZ
2021


3D model van de muziekstudio van bassist en muziekdocent José Croeze (CRZ).
PROJECT : DON'T PANIC! An Artist-Educator's Guide to Uncertain Futures
OPDRACHTGEVER : Allard Koers / Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, ArtEZ Arnhem
2020


Vormgeving van grafische elementen voor de tentoonstelling 'DON'T PANIC! An Artist-Educator's Guide to Uncertain Futures'. In samenwerking met Studio Jody Peters.
PROJECT : Subversion & The Art of Slavery Abolition 
OPDRACHTGEVER : Schomburg Center for Research in Black Culture, New York, USA (o.l.v. HvADesign)
2019


Assistentie vormgeving grafische elementen en inrichting van de tentoonstelling 'Subversion & The Art of Slavery Abolition' in Schomburg Center for Research in Black Culture, New York. 
PROJECT : TABLES OF CONTENT 
OPDRACHTGEVER : Thomas Castro / Graphic Design Arnhem, ArtEZ Arnhem
2019


Vormgeving grafische en ruimtelijke elementen voor de afstudeertentoonstelling 'Tables of Content' voor de studenten van Graphic Design Arnhem (jaar 2019) en assistentie bij het cureren van de tentoonstelling. In samenwerking met Studio Jody Peters.
PROJECT : HET LIJKT ME MOEILIJK, MAAR NIET ONMOGELIJK (Afstudeerproject) 
2019


Field research naar het opzoeken van de grenzen van en (artistieke) beperkingen opgelegd door heersende bureaucratie in en over een monumentaal pand. Het project bevat 3D modellen van verschillende situaties, een gevelsticker op de entree van het Rietveldgebouw van ArtEZ Arnhem en een bouwbord met een collage van een voorstelling van een situatie. 
PROJECT : MAESTRO VAN WITTEL Hollandse meester van het Italiaanse stadsgezicht (o.l.v Koehorst in 't Veld) 
2019


Kleurstudies, assistentie bij inrichting, vormgeving grafische elementen en ruimtelijke tekeningen van de tentoonstelling 'MAESTRO VAN WITTEL, Hollandse meester van het Italiaanse Stadsgezicht' in Kunsthal KAdE.